söndag 17 februari 2008

Bara för att förvirra...


...de som besöker mig, eller möjligtvis för att få dem att snubbla (det ser alltid så kul ut, tycker jag) så har jag ställt ut de här i hallen. På ena eller andra sättet borde man kunna få en olycka att hända. Man borde helt enkelt kunna få någon att sätta sig på ändan...



6 kommentarer:

Anonym sa...

Bra att kunna sitta där när man ska knyta skosnören. Men du, är det där din gästtoalett kanske? :)
Hälsn/Annika

Tesa sa...

Hm. Betyder det att man inte får nån toa att besöka om man kommer till dig nu då? Förutom att du först vill ta livet av en redan i hallen menar jag?
Eller har det bara blivit närmare till holken efter att man druckit rödvin? :D

Hans Svensson sa...

Tvärtom, Tesa, det kommer så småningom att finnas två toaletter att besöka då man är hos mig. En på nedervåningen, d v s den gamla vanliga, och en på övervåningen. Det är den på övervåningen som jag äntligen river ut efter att den stått oanvänd i fyra och ett halvt år. Nästa steg blir att ta upp golvet så att jag kan byta avloppsrör. Sen blir det nya golvskivor, klinkers (någon mosaik på 5x5-centimetersplattor), panel på väggarna (kommer att gå i antikvitt) och så en ny holk och ett nytt handfat då. Lite krokar i svart smide kommer också upp.

Fast vill du ha närmare till holken efter rödvinet så kan jag låta toaletten stå kvar i hallen. Hör av dig om hur du vill ha det med den saken.

Annika - som du ser är det en specialgästtoalett för Tesa. Vad gör man inte för sina vänner! :)

Tesa sa...

Ååå...du är alltför snäll du! :)

Anonym sa...

Väldigt snällt och omtänksamt tycker jag också :)
Hälsn/Annika

Hans Svensson sa...

Åh, det var så lite så. :)