fredag 14 december 2007

Helvetes förbannade paketjävlar!

Jag fullkomligt hatar att slå in paket och det beror på att jag är totalt värdelös på det. Jag är den ende i hela världen som ger intrycket av att slita upp paketen när jag faktiskt försöker få ihop dem. Bästa musikval till just Hans Svenssons årliga julklappsinslagning är förmodligen Svordomsvisan från Magnus och Brasses krogshow Varning för barn från 1976.

"Och i klassen fulaste inslagning går priset till... jag har det här i kuvertet... priset går till Hans Svensson i Arvika"!

"Och som vinnare i klassen "fulaste rosett" vinner... hmmm... det måste vara något fel... hallå, ska det stå så här... jaha... ja, det är faktiskt Hans Svensson i Arvika igen.

"Och priset för flest antal svordomar per paket går till... haha... det här är ju inte klokt... priset går till Hans Svensson, fortfarande från Arvika".

Nå Hans, hur känns det så här efter ett äkta hattrick?

- Jodå, jag hade lite oflyt med ett par paket mitt i tävlingen, där jag lyckades få av ett par tejpbitar från rullen utan att de klibbade ihop... där trodde jag nästan att jag skulle bli utslagen, men det klarade sig. Resten av tejpbitarna fastnade lite varstans och jag fick till en hel del fina svordomar, tycker jag.

Har du tränat hårt?

- Nej, faktiskt inte. Det sitter i ryggmärgen det mesta. Bara en sådan sak som att klippa av en bit papper som precis inte räcker runt paketet - jag menar, fyra gånger i rad på samma paket... det är rutin, skulle jag vilja påstå.

Vilken är din särskilda styrka, tycker du?

- Jadu... svårt att säga... jag är rätt bra på att få knuten på snöret som ska sitta runt paketet på fel sida. Sen brukar flärparna som man viker in på paketets sidor bli olika långa, det är verkligen skitfult och något som domarna tittar rätt mycket på...

Vad ser du fram mest emot nu under julen?

- Öhhh... Kalle Anka?

Och där ber vi att få tacka Hans Svensson från Arvika, som segrade stort i SM i fula paket 2007. Över till nästa inslag.