lördag 26 januari 2008

En del av min snällhet är bortblåst!

Fick sålt en grej på Blocket för ett par veckor sedan och den skickades mot efterkrav till Oskarshamn med Bussgods. Precis så här långt in i texten har jag en jävla stor lust att skriva ut namnet på den som skulle lösa ut det jag skickade, men då dras väl mitt konto på Blogger in kan jag tro.

Nåväl - personen i fråga skulle få paketet till Oskarshamn den 15 januari och jag sa, eftersom hon frågade, att det gick bra att vänta med att lösa ut det till den 18 januari då ju barnbidraget betalas ut. Idag är det den 26 januari. Det jag skickade för en avgift på 333 kronor ligger kvar på Bussgods i Oskarshamn. Men bara i två dagar till - på tisdag har det legat där i två veckor och vill jag kunna sälja det som ligger i paketet en gång till så måste jag få hem det för 283 kronor (efterkravet kostade 50 spänn). Jag har inte fått något livstecken från hon som skulle lösa ut det, trots att jag försökt få tag på henne.

Kan man polisanmäla sådant här tro? Eller åker jag dit själv då för att ha varit brottsligt snäll?

Efter detta kommer jag aldrig mer kommer att skicka grejer utan att först ha säkerställt att jag får betalt. Jag får väl se detta som läropengar, men det var synd att kursen var så dyr. På Tradera köper jag grejer utan att ha fått varan först, men där finns i alla fall ett betygssystem där man kan avgöra om man vågar lita på någon eller inte.

Ja just det ja - jag finns på Facebook, nu också (förlåt, Tesa). Jag vet ännu inte riktigt vad jag ska ha det till men jag har ändå lyckats spendera ett par timmar där redan och då har jag bara varit med i ett par dagar...

Om några dagar kanske det öppnas en möjlighet att dra igång en fotostudio också. Till en början som hobbyverksamhet, men vem vet vart det slutar... :)