onsdag 21 februari 2007

Ännu en anledning att bo i Arvika

Det finns mycket bra med Arvika och i dag kom jag på en sak till. Mattias Janson Chocolaterie & Glacerie. Det känner jag förstås till sedan tidigare... superb, handgjord choklad och underbara chokladbakverk. För att inte tala om den egentillverkade glassen där bourbon-vanilla är en personlig favorit...


Har ni sett en sådan här skapelse förut? Chokladsemlan? Fylld med choklad i stället för mandelmassa och med ringlad choklad på locket. En sådan åt jag och Kajsa ikväll. Marcus fick en han med, men den var nog lite för vuxen i smaken. Han skulle äta den i morgon sa han och så fick jag ställa in den i kylen över natten.


Har han tur finns den kvar i morgon. Det gör den om inte någon råkar äta upp den i natt...

Detta inlägg i tankbanken sponsras inte av Mattias Janson Chocolaterie & Glacerie.

Uppdatering den 23 februari

Chokladsemlan klarade hela natten och hela dagen därpå. På kvällen åt jag upp den. Sorry, Marcus...