fredag 7 december 2007

Julkort...

...är för många enda årliga kontakten med vänner som man i övrigt nästan inte har någon kontakt med. En metod för att döva ett dåligt samvete. Där vill jag inte hamna.

Jag har några vänner som jag inte hört av mig till på länge. Inte för att jag inte vill utan för att jag har haft för mycket annat omkring mig. För att jag haft för många måsten, för att jag fått för lite sömn och för att jag tänkt för många, men nödvändiga, tankar.

AE, du trevliga båtägare i Stockholm: då det blir lite lugnare ska jag skriva ett långt brev till dig.

AW i Vallentuna - du som gett mig massa trevliga funderingar om bilder, du ska också få ett långt brev. Jag har dessutom en bild som du tagit i tankarna just nu - den har jag lovat ge mina synpunkter på och det tänker jag hålla.

CD i Gnarp - du ska ta mig fan få ett telefonsamtal inom kort och håll koll på brevlådan den närmaste tiden för det kan hända att det dyker upp en helt oemotståndligt sjuk sak där snart!

JO, som jag utbytt så många tankar med och som bor på en ö i Stockholms skärgård tillsammans med sin man, dotter och 6 älsklingar på fyra ben var: tre som låter vov och tre som låter mjää. Jag skulle gärna utbyta fler tankar, det vet du! :)

ÜN i Tallin, Estland - det är ingen idé att jag skriver något till dig här för du kan ju inte svenska och jag kan max 20 ord på estniska, så... det får bli ett mail på engelska till dig i stället. Kanske gör jag och några till en fototur till Tallin nästa vår - guidar du då? (Här har jag redan glömt bort att du inte kan svenska så hur ska du kunna svara på den frågan)? Jag behöver i alla fall en guide eftersom jag inte har varit i Tallin sedan 1994.

TJ i Arvika - dig umgås jag så mycket med så där har jag inget dåligt samvete alls. Särskilt inte som du dängt mig i golf på X-boxen varenda gång vi spelat den sista tiden...

TN i Torsby/Uddevalla - liiiite dåligt samvet börjar smyga sig in där även om vi pratas vid ibland och tjôtar via våra och andras bloggar. Hur mår du idag? Bättre? Är du hemma eller på jobbet?

Puh! Sköööönt! Då har man dövat lite dåligt samvete och kan återgå till viktiga saker som att titta på TV, dammsuga, pilla navelludd och andra oemotståndliga fritidsintressen.

Kram till er alla! Skönt att ni finns!