tisdag 4 december 2007

Morgonsur

Marcus har varit sjuk i helgen. 40 graders feber, så det blev en halv dags VAB i fredags och hela dagen igår. Fick ingenting gjort på hela helgen (förutom en stunds fotografering på lördagen). Sommardäcken sitter fortfarande kvar på bilen. Det ser ut som hej kom och hjälp mig hemma. Två barn ringde på dörren igår - de skulle lämna jultidningar jag beställt och Ronja skällde ut dem så till den milda grad att de nog aldrig vågar ringa på igen. Inte fick de några pengar heller, för vem fan har pengar på sig nu för tiden? Kan de inte skicka med ungarna en kortläsare? De får komma tillbaka idag så ska jag försöka komma ihåg att ta ut pengar från kontot.

Igår var det dags för rotfyllning del 2. Mellan den och "kvartssamtal" om Marcus på dagis hann jag nätt och jämt handla två julklappar - de första för i år. När jag ska handla resten vet jag inte för nu ska jag jobba 11 dagar i rad. Tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag, söndag, måndag, tisdag, onsdag, torsdag och fredag. Yippie.

I morse ville Marcus inte alls ta på sig varma kläder. Sent iväg alltså och när jag kom ut satt isen som berget på bilens rutor. Därför kom jag tjugo minuter senare till jobbet än vanligt. Det är mycket för mig som måste jobba igen all tid de veckor jag inte har Marcus. När jag skulle låsa in mina ytterkläder insåg jag att nyckeln till klädskåpet låg kvar hemma.

Nu sitter jag på jobbet utan min sedvanliga kaffekopp för sockret är slut och jag glömde ta med mig nytt.

Julstämning? Jag? Nääääää.....