fredag 4 maj 2007

Åh vad jag är värdelös...

på att uppdatera bloggen just nu. Jag antar att ni sedan länge har slutat titta hit - det händer ju ändå inget hos Hans. Fast egentligen är det ju det det gör. Det händer mycket - alldeles för mycket. Jag hinner inte med, jag glömmer bort och jag stressar för att få ihop allting. Bloggen hamnar emellan. Jag ska försöka bli bättre på att skriva här igen, precis som jag ska försöka bli bättre på att hålla kontakten med mina vänner.

Jag har en syssling (eller tremänning om man är från Värmland) som jag glömt att skriva till i snart ett år. Hon vet inte ens att jag och Kajsa flyttat isär. Jag har en kompis från skoltiden som bor i Hägersten - inte heller han vet. Catherine hade jag tänkt ringa i veckan - det blev inte av. Therese - dig pratade jag med (tack för att du ringde). Jag lyckades få iväg ett mail till Annika innan hon sticker iväg till Thailand. Det kändes bra.

Tommy - lunch till veckan?

Vi hade en fest här hos mig på Valborg - jag, Therese och Pär, Tommy och en kompis till honom som jag för stunden inte kommer ihåg namnet på och därför kallar för farbror X, samt Marie. Vad kul att ni var här! Hoppas vi kan göra om det. Skulle velat att fler kompisar hade kunnat komma, men eftersom ni inte bor så nära allihop så blir det rätt omöjligt. Funderar på att göra en del hembesök hos er i sommar istället. Gnarp ligger med i planeringen. Är det ok om jag dyker upp, Catherine? Hoppas Marcus orkar åka så långt bara... får kanske dela upp det i etapper. Lite närmare och enklare blir det att åka och se hur långt Therese kommit med renoveringen av lägenheten. Vänta dig ett besök och förslagsvis en fototur ut till klipporna på västkusten. Sen har vi ju lite andra planer som vi behöver diskutera, du och jag.

Jag tycker om er allihop, det vet ni väl?

Kramar till er alla!