söndag 15 april 2007

Skoskav och sömnlösa nätter

Inte vill man att någon ska besöka min tankbank 60 gånger om dagen utan att finna något nytt. Då är man värd en förbannelse. Genom att nu skriva några rader så hoppas jag att förbannelsen hävs och att jag slipper både skoskav och sömnlösa nätter. För jag har faktiskt drabbats av båda! :)

Har varit irriterad på mig själv över att jag inte fått något skrivet den senaste tiden, men Kajsa och jag flyttar ju isär i morgon och det känslomässiga och det praktiska upptar väldigt mycket av tiden. Jag ska inte gå in så mycket på det, men tankarna går åt många olika håll och gärna samtidigt. Jobbigt är det i alla fall.

Ska iväg på tisdag och hämta en sprillans ny soffgrupp. I den ska jag sitta och glo på den 42-tum stora plasma-TV som jag beställde från hembiobutiken.se i torsdags. Beställde den klockan 11.45 och hade den levererad 09.05 dagen därpå. Det är service! Så nu är det bara att slå sig ner på tisdag och fly undan tankarna en stund.

Har provat fotoryggsäcken för första gången och trivs redan med den. Jag kommer nog att tillbringa en del tid utomhus framöver, ute i skog och mark. Med makrot på kameran och näsan i marknivå. Det blir nog inte bara TV får jag hoppas.

Tommy gjorde ett hembesök hos mig idag - det uppskattades nog mer av mig än han tror. Tommy - du är väldigt välkommen åter. Nästa gång bjuder jag på något att dricka och då menar jag inte läsk.

Det gäller förresten alla - vänner är alltid välkomna! :)