måndag 19 mars 2007

Den lille hudvårdsterapeuten

Vad skönt det är att få komma hem till en hudvårdsbehandling! Marcus gav mig en sådan i kväll. Visserligen i syftet att omvandla mig till en krokodil, men... själv hoppades jag på en yngre, slätare hy med mer naturlig lyster. Vad är väl Nivea Bouté Super Extra Vitamin Care med Ginko Bilobaextrakt och doft av grön tepåse mot helt vanliga pappersremsor som man slickar på så att de fäster bra i ansiktet? Nä, ingenting. Pappersremsor funkar precis lika dåligt. Precis som alla skönhets-
krämer så funkade de inte alls. Jag ser tyvärr ut som vanligt.

Tack Marcus för att du försökte! :)

Kram från pappa


PS: försök gärna fotografera er själva i en sådan här situation med en mobilkamera där ni inte får se displayen för att den är vänd åt fel håll. Först därefter har ni rätt att klaga på bilden. DS.

Rörigt

Det är nog rätta ordet för livet just nu. Kajsa och jag går isär... massor av tankar går genom huvudet men jag kommer inte att skriva om dem här... det räcker att säga att det är rörigt. Känslor, minnen, trötthet, ömsesidig besvikelse och förlust blandas med tankar om praktiska saker. Hur löser man allting så att det blir på bästa sätt för oss båda och för Marcus? Hur får man tag i en lägenhet som Kajsa trivs med när det inte finns några lägenheter i stan? Enstaka bostadsrätter, ja, men urvalet är inte enormt...

Huvudet är fullt upptaget av allt som händer runt omkring mig nu och tankarna på foto känns långt borta. Ändå är vi några som ska åka ner en sväng till Elmiamässan i Jönköping den 31:e mars. Tre, fyra timmars resa följt av sex timmars foto och sug efter det bästa (och antagligen dyraste) följt av tre, fyra timmars resa hem igen. Det ska bli kul!

Skulle gärna vilja ha Canons 100-400/4,5-5,6 L IS USM... de kanske har 80% mässrabatt på Elmia? Nä...

Andra saker som är på gång är en fototur till Ryrhalvön (Melleruds kommun) då blåsipporna blommar - hoppas vi inte missar det, det är inte så lätt att hålla reda på när blomningen sker då man bor tio mil därifrån.

Idag ska jag beställa bilder åt ett par kompisar - det ska bli kul. Det är så roligt att kunna ta i bilderna som man annars bara ser på en skärm och det är kul att de gillas av någon mer än mig själv.

Jaja... inte mycket att skriva om, men det var några rader i alla fall.