söndag 17 februari 2008

De första trevande försöken...


...var roliga! Ok, bilderna blev för röda i bakgrunden, ljussättningen blev ibland inte så lysande (haha)... men tänk inte så mycket på det utan titta i stället på de snygga modellerna. Har de gjort mycket annat än poserat tidigare? Nej, jag tror inte det. Det är kul att få jobba med verkliga proffs!

Med photoshop går det ju att rätta till misstag i efterhand... bakgrunden är alltså inte längre röd, man ser inte längre kanten på bakgrundsrullen i bildens underkant och det finns inte längre några softboxar som sticker in från sidan...



7 kommentarer:

Tesa sa...

Ha ha! Lysande! Men ni måste skaffa nåt reflekterande till de lägre delarna också, så ni inte tappar ljus kring benen på helporträtt.
Kapaskivor eller frigolitskivor är ju inte så dyrt.

Annars ser det bra ut, har ni riggat i lokalen?

Anonym sa...

Underbart första försök :)
Nu har ni satt ribban högt, så från och med nu förväntar vi oss inget mindre än detta :)

Hans Svensson sa...

Hehe... det där med ljus till de lägre delarna, ja... nu var inte softboxarna riggade efter konstens alla regler, precis, och jag tror att de stod lite för nära. Det finns gott om utrymme att höja effekten, om man säger så, och plats att flytta dem bakåt finns också. Fast kapaskivor är ett bra tips om det inte skulle funka.

Jo, vi har riggat på prov... vi är inte riktigt säkra på åt vilket håll vi ska ha grejerna ännu. Sen ska det upp något specialfäste som Tommy skulle fixa så att vi kan ha två rullar med bakgrund hängande uppe på en träbalk (som går uppe vid taket). Vajer ska upp som vi kan hänga svart tyg på så att vi får lite bättre koll på ljuset.

Nä, Catherine... vi får verkligen hoppas att det inte går åt det mindre hållet - bara åt det större och bättre. :)

I morgon hoppas jag hinna fota Marcus lite! :)

Anonym sa...

Tyvärr Hans studion är min på Måndag :)
Då ska det bli Dog studio

Fina modeller var det iallafall haha...

Ses imorgon...

Marie

Hans Svensson sa...

Voff... voff... vofför derå? Vofför gör du på dette vise?

Anonym sa...

Kul, att få se era första bilder.
Nice :)
Hälsn/Annika

Hans Svensson sa...

Tack, Annika! :)