tisdag 3 april 2007

Sammanfattning

Väckarklocka på 05.00 + hämtning med bil vid 06.00 + resa till Åmål för upphämtning av två trötta WFS:are + avstickare till Ryrhalvön för att kolla hur långt blåsipporna kommit + stopp vid bankomaten i Mellerud samt inköp av 18 munkar + vidare färd till Brålanda och inköp av kaffe och smörgås men ingen korv med bröd + fortsatt resa förbi korthalsade svanar och fula strutsar + fotograferande av silverfärgad, snabbkörande Nissan + val av fel kö vid entrén + en massa bilder att titta på + en massa fotoryggsäckar + beslutsvånda + återbesök bland fotoryggsäckarna + en kille som försökte slå i oss att han verkligen tagit sina fina bilder med en Nikon (hahaha... skrattar fortfarande) + dyr korv med bröd på ett flottigt serveringsställe utanför en stor byggnad med mycket folk i + Tesas hysteriska skrattanfall + stora bubbelbadkar för utomhusbruk + folk som ville kränga telefonabonnemang + en dyr chokladkaka + ett återbesök till en ryggsäcksförsäljare + ett fotoryggsäcksinköp + IKEA-besök + återfärd + samma (?) korthalsade svanar (som nu åt mask) + samma fula strutsar + ett stopp för inköp av dricka och chips + en extrasväng till Uddevalla + en pizza + ett glas starköl + ett besök hos trevliga personer i Herrestad + två burkar öl till + snurrig i huvudet + återfärd till Åmål + avlämnande av halva ressällskapet + vidare färd mot Arvika + hemkomst klockan 00.15 + ont i fötterna = en dag på fotomässan på Elmia i Jönköping.

Inträffade den 31 mars 2007, men alla intrycken har jag behövt ett par dagar på mig att sortera...

10 kommentarer:

Anonym sa...

Vansinnigt mycket hann ni med den dagen... förstår att du inte hade bråttom hem till en magsjuk snart fd fru..

Anonym sa...

Det handlade väl inte bara om att jag skulle ge mig iväg hem? Det var väl tre till i bilen som sett fram mot den här dagen?

Anonym sa...

Men va fan! Är min silvriga missil också förevigad alltså? :D Miss nr 1...
Och så missade jag att 2. du köpt ryggsäck - vad blev det - blev det dyrt? *hö hö hö*
Hem och villa hann jag aldrig med, miss nr 3.
Sen missade jag er (nr 4) i Uddevalla, eftersom jag var och partade mitt i centrum istället, käkade urgoa hemgjorda hamburgare och drack rödtjut! När ni ÄNTLIGEN kommer hit, ja ja... Bättre tajming nästa gång!

Anonym sa...

Du har ett jäkligt bra minne du...Hans!

Jag var mest trött & yr efter allt folk & alla vackra Tavlor...den torra luften där inne var fruktansvärd, skitigt & dammigt oxå.
Nikon hörnan tog ju sin tid innan jag fick lämna in kameran på rengöring...
men det var väl värt väntan...

Gött! Jag sparade liksom 800kr i rengöringspengar + att jag slapp skicka henne till karlstad där hon säkert fått legat ensammen i minst en vecka i någon skitig hylla i mörkret alldeles själv...

å vad skulle jag ha gjort då liksom utan kamera ??????
Jag skulle inte stå ut,
att inte kunna fotografera när jag känner för det...
men nu löste det ju sig jiipii!

Men resan var trevlig, kul att äntligen få uppleva denna mässan, å kul att man kan samåka när det är sååååå långt bort, 30 mil enkel hade väl blivit 50 mil för mig haha
Jag hade väl varit kvar i rondellen i Jönköping ännu :)

Så STORT TACK till Tommy som hjälpte till så denna resan blev genomförd... Länge leve "Tompa"
Hurra, Hurra, Hurra, va Tommy är bra :)

Korven utanför mässan vilken jävla korv, seg som jag vet inte vad...
Nääää det var en flopp å Tess som drog i sig 2 stycken, hon kunde käka korv hon asgarv*** hon blev väl matförgiftad eller bakfull var hon säkert dagen efter iallafall :)

Klart Tess att du ska följa med next time, jag ringer till dig då jag ska till Uddevalla så vi får parta loss lite, men nu visste jag att du skulle iväg på annat håll.

Å vi var bara inne å sa hej & hej då... Lite trist! Men det var ju längre väg för Hans & Tommy att åka så jag förstår dem...
Snodde med mig 2 öl, sen åkte vi hem typ!

Anonym sa...

Ja du Tesa, du missade en del... kommer nog att lägga ut bildbevis på fotograferingen av silvermissilen (fast man ser varken registreringsnumret eller föraren).

jo, det blev en ryggsäck... en Tamrac Expedition 5... den du trodde var för liten. Jag tror den fixar det om jag har 100-400:an på kameran och det är väl oftast när den är med som jag behöver ryggsäcken. Om jag nu köper den (zoomen alltså). Har du förresten sett att Canon har cashback på flera objektiv från 1 april till 30 juni? Kolla på Cyber så får du se...

Marie - jag stämmer in i hyllningskören för Tommy! Ge mig ett Tom! Ge mig ett My! Vad blir det? TomMy! En gång till: TomMy! En gång till: TomMy.

Sådär. Nu kan det fanimej räcka. Han kan drabbas av högmod, stackarn...

Anonym sa...

Du hans...med litet hhhhh....du har glömt stoppet ni gjorde vid "tre älgar". Ni stannade ju även där och tjyvrökte! Jag har bättre minne än dig....sen lyckades ni komma ikapp mig (efter att jag såsat bort en 30 minuter på ViPMunksjö! Där stannade ni också minsann.
Aja jaja...du börjar nog bli lite senil ändå tror jag! ;)

Anonym sa...

Nä, jag glömde det inte, jag valde bara att inte berätta om det, haha... att du kommer först är ju ingen nyhet så det är ju inget att skriva om... fast att du hittar rätt... hmmm... kanske värt en rad ändå...

:)

Anonym sa...

Åh...det låter som om ni haft en intensiv men ändå mkt trevlig lite tripp. Jag önskar jag hade fått vara med er, det låter faktiskt som om till och med lilla socialfobikern Catherine skulle kunna haft trevligt :)

Anonym sa...

Bokar en plats i bilen för dig till nästa års mässa. Eller dyker du upp i Nacka till hösten? Kul är det, tror säkert du skulle gilla att fresta köpdjävulen en stund...

Anonym sa...

En ödmjuk jävel som man till naturen är så sträcker jag mig till att nicka lite instämmande i talkören.
Det var en trevlig om än lång resa.
Hoppas vi möts snart igen.
/Tommy