lördag 24 mars 2007

Att vakna till musik

Visst är det skönt att vakna till musik! Här är det Marcus som klockan 06.30 på lördagsmorgonen försöker få liv i mig med en tolkning av Minutvalsen eller Humlans flykt, för de som känner till vad det är. Ett ursinnigt tempo... vaknar man inte till av det, så... :)


5 kommentarer:

Anonym sa...

Vilket härligt uppvaknande, då solens strålar oxå kikar in...

I åmål jämngrott fram till 12.00 men nu är det blå himmel å fåglarna sjunger in våren då jag har balkongdörren på vid gavel å inte ens fryser...
Härligt!

Anonym sa...

Hahahahahah....jag hade aldrig hört talas om denna "humlans flykt" så Mattias fick leta reda på den å spela den för mig....Jisses!

Den truddelutten halv sju på lördagsmorgonen...på leksaksxylofon...av och med ett litet barn...(!!!!!!)....Å du får för dig att ta fram kameran?!?!?!

Kastade du den på den lille fridstöraren sedan?

Anonym sa...

Hehe... jo, kameramobilen ligger alltid brevid mig, jag har den som väckarklocka de gånger som inte Marcus väcker mig med musik.

Visst är Humlans flykt beskrivande? Dessutom associerar jag direkt till humlor då jag hör den...

Jag kastar aldrig kameror, eller jo förresten, om de heter Nikon (nu kommer Marie att protestera, hehe...)

Anonym sa...

Jag säger inget så slipper jag ångra mig för resten av mitt...

Jaja, den som överlever får se...

VA FAN!

Anonym sa...

Ooooooja....jag känner till humlans flykt och hade det varit jag så hade Marcus inte blivit mkt äldre än nån millisekund till - max.
Men men...min klockradio har senaste tiden misslyckats katastrofalt med att få upp mig. Kan du ordna telefonväckning av det, så kommer jag upp och han lär överleva (inte ens jag orkar köra drygt 20 mil för att klå nån!) och du blir rik? ;)